Силно обнадежден съм, че България ще има редовно правителство. Това каза

...
Силно обнадежден съм, че България ще има редовно правителство. Това каза
Коментари Харесай

Гълъб Донев за Мария Габриел: Интересна кандидатура – професионалист

Силно окуражен съм, че България ще има постоянно държавно управление. Това сподели служебният премиер Гълъб Донев пред първите гости в постройката на Министерския съвет, където стартира самодейност за Деня на отворени порти.

" Вярвам, че когато властта се упражнява със смисъл и в изгода на българските жители, България ще върви напред и нагоре “, сподели той. Според него властта има смисъл, когато е в полза на хората.

" Интересна кандидатура – експерт, човек, който дълги години работи в европейските институции “, разяснява той кандидатурата на Мария Габриел за министър председател. Той пожела също по този начин триумф на политическите сили при диалозите за сформиране на постоянно държавно управление.

Не беше пропусната и темата за Иван Гешев.  " Не бих желал да разясня отстраняването на една персона. Трябва да се съсредоточим върху институциите. Струва ми се, че българските жители от ден на ден губят доверие към тях “, уточни министър председателят.

Според който точно разтърсеното доверие в институциите е причина страната ни да се намира в тази политическа обстановка през днешния ден. " Важната тематика на дебата е каква промяна да бъде направена “, акцентира още той.

Премиерът Гълъб Донев посрещна първите искащи да се включат в самодейността Ден на отворени порти, в границите на която кабинетът му и Голямата заседателна зала на държавното управление бяха прегледани от гости, предава bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР